Stichting Kindertehuis Pinokio

Bestuurs wijziging
Mei 2011

Panta Rhei is een oud Griekse gezegde dat vertaald kan worden als: ďalles stroomt, alles vernieuwt zich.Ē Zo ook moet Pinokio zich van tijd tot tijd verjongen en vernieuwen.

Al lange tijd was een wisseling van bestuursleden nodig omdat mensen op een gegeven moment vinden dat het werk toch te zwaar wordt als je wat ouder bent en nog een beetje van het leven willen genieten zonder de dagelijkse zorg om financieel verantwoordelijk te zijn voor het welzijn van zoveel kinderen.


Wij zijn dan ook Baukje en Hans Smeeman zeer erkentelijk voor alles wat zij gedurende zoveel jaren voor Pinokio hebben gedaan en gelukkig hebben zij ons niet definitief verlaten maar blijven ons steunen zodat wij hun jarenlange ervaring niet kwijtraken.


Jan Wittebrood, Julienne Boers en Daphne Weefkind maken gelukkig nog steeds deel uit van ons Bestuur en wij hebben een aantal jonge mensen gevonden die ons al jaren kennen en die de uitdaging aan durven om de vlag van Pinokio verder dragen.


Met veel plezier stellen wij deze mensen aan U voor:

Penningmeester : Patricia Luyendijk-Schulman
Onze eigen dochter, een econoom, voor wie boekhouden en alles wat daarbij hoort geen geheimen heeft. Daarnaast is zij al vanaf het allereerste moment bij Pinokio betrokken geweest.

Secretaris en Webmaster : Marco Luyendijk
Uiteraard praten wij hier over onze schoonzoon, die, als IT-er, de website van Pinokio heeft gemaakt en met een kleine onderbreking al jarenlang onderhoudt.


Wij zijn er zeker van dat met deze nieuwe en nog jonge bestuursleden het doel van Pinokio centraal zal blijven staan, hulp en/of informatie naar U toe hetzelfde zal zijn, zodat zoals reeds vele jaren alles ten goede kan komen aan de kinderen die wij mogen verzorgen.
Wij van onze kant zullen proberen hen zoveel mogelijk feedback te geven.


Lucia Schulman Brito de Campos

Vice-voorzitter