Stichting Kindertehuis Pinokio

Vacatures
Help Kindertehuis 'Pinokio' helpen

Vacatures
Stichting Kindertehuis Pinokio bestaat alleen uit vrijwillgers, welke zich zeer betrokken voelen bij het werk van ons kindertehuis in Brazilie en ook geinterseerrd zijn in Brazilie. De Nederlanse Stichting zorgt voor financiele ondersteuning van het kindertehuis. Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste voor alle vacatures, Portugees sprekend is wenselijk, maar niet vereist. Alle bestuursleden van Stichting Kindertehuis Pinkoio zijn gezamelijk verantwoordelijk.

Er zijn momenteel binnen onze Stichting diverse vacatures welke open staan, hier volgt een overzicht. :

Voorzitter
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger welke de functie van voorzitter wil bekleden. Het doel van de voorzitter is zorgen voor het ondersteunen van fondsenwerving, zoeken naar nieuwe mogelijkheden om donateurs te werven en de Stichting te helpen met het behouden van donateurs in deze toch financieel moeilijkere tijden.

Public Relations
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger welke de functie voor Public Relations wilt bekleden. Hierbij verwachten dat u op zoek gaat naar nieuwe donateurs en zich bezig houdt met het werven van fondsen. Tevens verwachten wij ook dat het huidige PR beleid onder de loep wordt genomen en welke veranderingen we hierin kunnen aanbrengen.

Reacties
Reacties kunt u sturen aan per email aan : contact@pinokio.nl , via de contact pagina op onze website of via de reguliere post :
Stichting kindertehuis 'Pinokio'
Hadesstraat 8
1363TK Almere
Nederland